Oldalmegjelenítések száma a múlt héten

2012. december 20., csütörtök

Karácsonyi pénzügyek...

Nem a szokásos "ki mit vesz és mennyiért?" témakört dolgozta fel az Index sokat mondó cikke ami rávilágít nagyon érdekes összefüggésekre. Érdemes megnézni, milyen volt a múlt, hogy el tudjuk képzelni a jövőt :)

2012. december 19., szerda

Ösztöndíj, tanulmányi út, amerikában szerezhető szakmai gyakorlat

Egyre fontosabb a fiatal álláskeresők számára, hogy szakmai gyakorlattal rendelkezzenek. Biztos mindenki találkozott már olyan hirdetéssel amiben hasonló hangnemben fogalmaznak. "25 évnél fiatalabb szakembert keresünk 5 év munkatapasztalattal és három nyelv felsőfokú ismeretéve. Űrhajós múlt és 160-nál magasabb IQ előny".
Ami fontos, hogy használjuk ki azokat a lehetőségeket amik adottak, ahhoz, hogy szakmai gyakorlatot, munkatapasztalatot szerezzük, meg tudjuk mutatni mit érünk, meg tudjuk adni olyan vezetők elérhetőségét akik referenciával szolgálnak rólunk. És ha ezt külföldön tudjuk megtenni akkor az csak hab a tortán :)
Az Amerikai Egyesült Államokban van erre lehetőség hallgatók és frissen végzettek számára. A következő jelentkezési határidő 2013. áprilisa, de mivel nagyon nagy feladatról beszélünk ezért érdemes a csöndes karácsonyi időszakot arra fordítani, hogy felkészüljünk erre.

2012. december 4., kedd

"És egyszer majd, a távoli jövőben..."

Sokszor és sokan hallottuk már azt, hogy a változások, a korszakalkotó találmányok majd valamikor a távoli jövőben születnek meg. "Érdekes ötlet, de a mi életünkben nem reális..."
Itt bele tekinthettek a távoli jövőben ami hirtelen felbukkant az utcasarkon :) Köszönjük a közlést az origo.hu -nak