Oldalmegjelenítések száma a múlt héten

2012. október 28., vasárnap

Marketing másként

Sokszor halljuk, hogy "én nem tudok eladni..." ha emberekkel beszélünk a munkakeresésről, karrier építésről. Általában ennek a mondatnak, félmondatnak van is egy olyan másodlagos üzenete, hogy aki viszont "tud eladni" az nem legyen túl büszke erre, hiszen ezt nem "menő", "trendi" felvállalni. 
Mivel a "mai világban" szinte minden területén a karrier építésnek és a vállalkozó válásnak valamilyen formában vagy magunkat vagy a termékünket/szolgáltatásunkat vagy úgy egyben mindent értékesítünk vagy legalábbis kellene értékesítenünk, ha haladni akarunk érdemes felül bírálni ezt az előítéletet.
Mellékelek egy nagyon szép példát arra, hogy a hétköznapokban mit jelent, hogy tudjuk, mit keresnek a vevőink, leendő munkáltatóink, tanáraink és úgy általában mindenki akinek meg kell mutatnunk, hogy minket válasszanak.

2012. október 25., csütörtök

A kedvesség megváltoztatja a világot

A kedvesség megváltoztathatja a világunkat. Ha oda figyelünk egymásra akkor minden másként, egy jobb módon történhet meg velünk. Nézzétek meg a videót :)

http://www.lifevestinside.com/index.php

2012. október 22., hétfő

Miért fiatalon?

Miért kell már fiatalon azon gondolkozni, hogyan valósítsuk meg az ötleteinket és indítsuk be vállalkozásainkat? Kutatások szerint a kreatív probléma-megoldási készség az életkor előrehaladtával drámaian zuhan. Vizsgáljuk ezt összhangban azzal a ténnyel, hogy az EU 2008-ban végzett kutatása szerint Magyarország innovációban mintegy 34 évvel maradt le az unió és a világ vezető országai mögött. 
Látjuk, hogy milyen fontos szerepe van a fiataloknak, hogy javítsuk országunk, környezetünk, családunk és a saját helyzetünket. Hajrá!

http://www.hrportal.hu/c/tanulhato-a-kreativitas-20091014.html

2012. október 3., szerda

Az év munkanélkülije

Furán hangzik a cím? A Benetton újszerű ötletét érdemes megnézni, sőt pályázni is, hiszen 5000€ a tét. A fotón néhány magyar példa.