Oldalmegjelenítések száma a múlt héten

2012. október 3., szerda

Az év munkanélkülije

Furán hangzik a cím? A Benetton újszerű ötletét érdemes megnézni, sőt pályázni is, hiszen 5000€ a tét. A fotón néhány magyar példa.


3 megjegyzés:

  1. Mi kell ahhoz, hogy egy fiatal neki vágjon egy ilyen cuccnak?

    VálaszTörlés
  2. Először is össze kell írni, hogy mi az amiben jó vagy, mi az amit eddig tettél az életedben és érdekes lehet mások számára, amire büszke lehetsz.
    Ez nem is olyan egyszerű. Ajánljuk hozzá az önismerettel kapcsolatos anyagainkat, amik segíteni fognak neked abban, hogy ezeket nem csak egy össze vissza izében, hanem egy szépen megszerkesztett anyagban tehesd meg, hiszen azt látják belőled amit megmutatsz nekik.
    Ha ezt elkezdted akkor keress meg minket itt (ha meg szeretnéd adni az e-mail címedet akkor a @ helyett kérlek írd azt az, hogy "at", mert így a különböző "spamelő" szoftverek nem tudják kiszedni és felhasználni) vagy a Mőbiusz Egyesület facebook oldalán. www.facebook.com/MobiuszEgyesulet

    VálaszTörlés
  3. Érdemes ezeket a pályázatokat komolyan venni, mert nem csak az adott támogatást nyerheted meg, hanem olyan versenyelőnyre teszel szert a munkaerő piacon amely komoly esélyt ad arra, hogy elhelyezkedj majd. Ha pedig saját vállalkozásba vágsz akkor ez lehet az a tapasztalat ami átsegít az elő akadályokon.

    VálaszTörlés